Yksityisyydensuoja | Swegmark of Sweden

Henkilötietojen käsittely

Täältä löydät tietoja siitä, miten Swegmark käsittelee henkilötietoja. Rekisteröitymisen ja/tai tilaamisen yhteydessä hyväksyt, että säilytämme ja käytämme tietojasi toiminnassamme tarjotaksemme sellaista palvelua, jota voit meiltä odottaa. Henkilötiedoilla tarkoitetaan kaikenlaisia tietoja, jotka voidaan suoraan tai epäsuoraan yhdistää luonnollisen henkilöön. Swegmarkin keräämien henkilötietojen tyyppi riippuu siitä, mitä palveluja käytät. Rekisteröitymisen ja tilaamisen yhteydessä annat nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi, matkapuhelinnumerosi ja henkilötunnuksesi. När du användHantering av personuppgifterHär hittar du information om hur Swegmark behandlar personuppgifter. Rekisteröitymisen ja/tai tilaamisen yhteydessä hyväksyt, että tallennamme ja käytämme tietojasi toiminnassamme tarjotaksemme sellaista palvelua, jota voit meiltä odottaa.

Henkilötiedoilla tarkoitetaan kaikenlaisia tietoja, jotka voidaan suoraan tai epäsuoraan liittää luonnolliseen henkilöön. Swegmarkin keräämien henkilötietojen tyyppi riippuu siitä, mitä palveluja käytät. Rekisteröitymisen ja tilaamisen yhteydessä annat nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi, matkapuhelinnumerosi ja henkilötunnuksesi. Kun käytät Swegmarkin verkkosivustoa, Swegmark kerää joitakin tietoja, jotka eivät ole henkilökohtaisia, esimerkiksi käyttämäsi selaimen ja käyttöjärjestelmän sekä sen tietokoneen IP-osoitteen, jota käytät vieraillessasi sivustolla. Näitä tietoja saatetaan kuitenkin lain mukaan pitää henkilötietoina.


Milloin keräämme tietoja sinusta?

Sinua pyydetään antamaan tietoja itsestäsi, kun rekisteröidyt tekemään ostoksia. Swegmark kerää ja käsittelee henkilötietoja seuraaviin tarkoituksiin:
a) ostotapahtuman suorittamiseen ja täyttääkseen sopimusvelvoitteet. Asiakkaanamme voit saada sähköpostia koskien tilaustasi, maksuasi tai muuta aloittamaasi viestintää. Saatamme myös lähettää tietoja, uutiskirjeitä tai tarjouksia asiakassuhteeseen liittyen. Et saa sähköpostia kolmansilta osapuolilta tai koskien tuotteita tai palveluita, jotka eivät suoraan liity toimintaamme.
Voit peruuttaa viestien vastaanottamisen sähköpostiviestissä olevan linkin kautta. Tämä voi tapahtua ilman, että asiakkaan on kirjauduttava sisään.
b) suorittaakseen markkinointia sähköpostitse, tekstiviestillä ja muiden digitaalisten kanavien kautta liittyen aiempiin ostoksiisi tai Swegmarkin digitaalisten kanavien käyttöön. Erillinen suostumus markkinointiin.
c) voidakseen toteuttaa oston jollain Swegmarkin digitaalisilla kanavilla

Henkilötietolain mukaisesti sinulla on oikeus kerran vuodessa veloituksetta saada nähdä Swegmark of Sweden AB:n sinusta keräämät henkilötiedot.
Toimita kirjallinen pyyntö osoitteeseen: Swegmark of Sweden AB, Box 281, 501 13 Borås Sverige. Jos rekisteröitymistiedot ovat virheelliset, sinulla on oikeus oikaista ne. Klarna kerää sinua koskevia henkilötietoja maksun yhteydessä. Klarna on näin ollen henkilötietojen rekisterinpitäjä Klarnan ehtojen mukaisesti, katso tästä.

Milloin keräämme tietoja sinusta?

Annat nimenomaisesti Swegmarkille suostumuksen luovuttaa Swegmarkin keräämiä tietoja sekä Swegmarkin käyttää yllä mainittuja oikeuksia luovuttaa tietoja yhteistyökumppaneille, henkilötietojen käsittelijälle, palveluntarjoajille ja samassa konsernissa kuin Swegmark toimiville yrityksille.

Kuinka kauan tietojasi säilytetään?

Swegmark säilyttää tietosi niin kauan kuin se on tarpeen lakisääteisten vaatimusten täyttämiseksi tai täyttämään Swegmarkin sitoumukset sinulle yksittäisessä tapauksessa. Tietojasi ei tallenneta koskaan pidempään kuin voimassa olevassa henkilötietolainsäädännössä on sallittu. Kun tietojasi ei tarvita, ne poistetaan 3 vuoden kuluttua.

Kenellä on pääsy tietoihin?

Annat nimenomaisesti Swegmarkille suostumuksen luovuttaa Swegmarkin keräämiä tietoja sekä Swegmarkin käyttää yllä mainittuja oikeuksia luovuttaa tietoja yhteistyökumppaneille, henkilötietojen käsittelijälle, palveluntarjoajille ja samassa konsernissa kuin Swegmark toimiville yrityksille.