Ostoehdot | Swegmark Of Sweden

Ostoehdot

Hinnat

Hinnat sisältävät arvonlisäveron (tällä hetkellä 24 %). Varaamme oikeuden hinnankorotuksiin, ALV-korjauksiin, valuutan muutoksiin, painovirheisiin, hintavirheisiin, tuotteiden loppuunmyyntiin jne. Niistä ilmoitetaan tilauksen yhteydessä.

Alaikäiset

Underwear Sweden AB ei lain mukaan saa käsitellä alle 18-vuotiaiden tilauksia. Alaikäisillä (alle 18-vuotiailla) on oltava vanhempien suostumus, jotta he voivat tilata meiltä.

Maksutavat

Maksupalveluntarjoajamme on Klarna AB. Klarna Checkout näyttää sinulle tarjolla oleva maksutavat. Tällä hetkellä tarjoamme Klarna Checkoutin kautta seuraavat maksutavat: lasku, tililuotto, korttimaksu tai suoramaksu verkkopankissa.

Lasku on oletusmaksuvaihtoehtona aina, kun se on mahdollista. Laskulla maksettaessa Klarna soveltaa kyseisenä ajankohtana sovellettavia laskuehtoja: tällä hetkellä 14 päivän luotto, xx euron muistutusmaksu ja 24 %:n viivästyskorko, johon lisätään Ruotsin valtionpankin kulloinkin voimassaoleva kiinteä viitekorko. Klarna täyttää PCI DSS:n (Payment Card Industry Data Security Standard) vaatimukset. Kun hyväksyt Klarna Checkoutin ostoehdot, hyväksyt myös maksuvastuusi asiakkaana. Napsauttamalla "Suorita osto" hyväksyt Underwear Sweden AB:n yleiset ehdot.

Lisätietoja Klarnasta sivuilta www.klarna.com/fi. Jos sinulla on kysyttävää maksustasi, ota yhteyttä Klarnaan, joka hoitaa kaiken laskutuksen, ja saat apua nopeasti. Klarna voi myös lähettää laskun sinulle uudelleen joko sähköpostitse tai kirjeitse.

Alennuskoodit ja tarjoukset

Kampanjoita, joissa on alennuskoodeja tai muita tarjouksia, ei voi aktivoida tai niiden hintaa muuttaa jälkeenpäin. Jotta alennuskoodit olisivat voimassa, ne on aktivoitava kassalla ennen kuin ostotapahtuma päätetään. Yhtä ostokertaa koskevia alennuskoodeja käytetään mahdollisen palautuksen yhteydessä, eikä niitä voi korjata tai siirtää toiselle tuotteelle ennen kuin palautuksesi on hyväksytty ja käsitelty. Alennuskoodit koskevat vain normaalihintaisia tuotteita, ellei toisin mainita, eikä niitä voi yhdistää muihin tarjouksiin.

Tarjouksen "Ota 3 maksa 2" ehdot

Tarjous Ota 3 maksa 2 on voimassa määrättyinä kampanja-aikoina ja koskee ale-hintaisia tai normaalihintaisia tuotteita. Kun ostat kolme tuotetta, saat automaattisesti halvimman tuotteen kaupan päälle. HUOM: Kun palautat ilmaisen tuotteen, mitään maksua ei palauteta, koska tuotetta ei ole koskaan maksettu. Jos palautat maksamasi tuotteen, mutta päätät pitää ilmaisen tuotteen, sinulla ei ole enää oikeutta saada hyötyä kampanjasta Ota 3 maksa 2, ja joudut maksamaan ilmaisen tuotteen. Mikäli tuote on jostain syystä loppunut varastosta, pidätämme oikeuden peruuttaa koko tilauksesi tai tilauksesi ne osat, joita emme voi toimittaa. Kampanjaa ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

Kaupanpäälliskampanjoiden ehdot

Mikäli tilauksessasi on tuotteita, jotka olet saanut "kaupan päälle", ilmaiseksi saatu tuote on aina palautettava palautuksen yhteydessä, jos tilauksesi ei enää täytä kampanjan vaatimuksia. Jos ilmaista tuotetta ei palauteta, sinulta veloitetaan tuotteen arvo, jos tilaus ei täytä kampanjan vaatimuksia.

Toimitusmaksu

Ilmainen toimitus koskee yli 69,90 € tilauksia. Kun ostamiesi tuotteiden arvo on alle 69,90 €, vakiotoimitukseen lisätään 4,90 € toimitusmaksu. 

Tarjoamme myös muita toimitus vaihtoehtoja, toimituksen noutopisteeseen tai kotiinkuljetuksen.

Toimitukset

Normaali toimitusaika on 3-5 työpäivää tilauksen tekemisestä. Jos tilauksesi viivästyy, otamme sinuun yhteyttä ja ehdotamme uutta toimituspäivää. Tässä tapauksessa sinulla on oikeus peruuttaa tilauksesi. Verkkokaupassamme esitetyt hinnanalennukset tai hinnankorotukset eivät vaikuta tilauksiin, jotka on jo lähetetty varastoltamme.

Ale, kampanjat ja juhlapyhät

Ruuhka-aikoina varaamme oikeuden hieman pidempiin toimitusaikoihin. Lupaamme tietysti, että teemme parhaamme saadaksemme pakettisi lähtemään mahdollisimman nopeasti.

Noutamattomat paketit

Pidätämme oikeuden veloittaa asiakkaalta palautusten toimitus- ja käsittelykulut (tällä hetkellä 20 €) kaikista lunastamattomista paketeista. Paketti odottaa noutopisteessä noin 7-14 päivää saapumisen jälkeen. Lisätietoja saat toimittajalta.

Peruuttamis- ja palautusoikeus

Sinulla on oikeus perua ostoksesi ja palauttaa tuotteet 14 päivän kuluessa tilauksen vastaanot- tamisesta.

Peruutusoikeus ei koske intiimituotteita, ja alushousut kuuluvat tähän luokkaan.

Swegmark/Abecita/Salming hyväksyy rintaliivien ja uimapukujen palautukset, mutta biki- nihousujen ja uimapukujen intiimisuojan on oltava paikoillaan, jotta palautus voidaan hyväksyä. Peruutusoikeus ei koske intiimituotteita. Tähän luokkaan kuuluvat alushousut ja pikkuhousut.

Liitä rahtikirja (etukäteen maksettu asiakaspalautus, tällä hetkellä 8.62 Euro) pakkaukseen. Tämä sisältyy toimitukseen. Rahtikirja sisältää kaikki tiedot, joita tarvitaan, jotta palautus tulisi oikeaan osoitteeseen. Palautusrahti on maksettu etukäteen.

Palautuksesi käsittely kestää noin 5-10 arkipäivää.

Tuotteen laatuun palautuksen/vaihdon yhteydessä sovelletaan seuraavaa:
- Etiketit, suojamateriaalit ja tuotelaput on säilytettävä tuotteessa.
- Tuotepakkauksen on oltava ehjä.
- Tuotteen tulee olla käyttämätön ja puhdas, eikä siinä saa olla meikkitahroja, hiuksia, hajusteita tai muita hajuja.
- Uima-asujen ja bikinihousujen palautuksissa intiimisuojan on oltava paikoillaan, jotta palautus voidaan hyväksyä.
- Alushousujen palautuksia ei hyväksytä, sillä alushousut katsotaan intiimituotteiksi, joissa ei ole erillistä intiimisuojaa.
- Tuotteista ei saa puuttua osia (olkaimia tai vastaavia).
- Jos toimitus on virheellinen tai tuotteita puuttuu, ota meihin välittömästi yhteyttä, mutta kui- tenkin viimeistään 3 arkipäivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta.

Huomaa, että palautettua tuotetta ei voida lähettää takaisin sinulle asiakkaana.

Maksun palautus/reklamaatio

Maksu palautetaan Klarnan kautta 14 päivän kuluessa palautuksen hyväksymisestä ja korkeinta- an 30 päivän kuluessa ostosta.
Jos tuote on viallinen tai vahingoittunut toimituksen yhteydessä, teet reklamaation ja palautat tuotteen alla olevaan osoitteeseen.
Tuote on pakattava huolellisesti ja lähetettävä yhdessä tämän asiakirjan kanssa. Maksat itse asi- akkaana palautukseen liittyvät kustannukset, mutta saat rahat takaisin, jos reklamaatio hyväks- ytään.

YLIVOIMAINEN ESTE

Katsomme, että olemme vapautettuja tämän sopimuksen mukaisista velvoitteista, jos este johtuu lainsäädännön muutoksista, hallituksen toimista, työmarkkinoiden konflikteista, tulipalosta, tulvasta, sodasta, terrorismista, sabotaasista, laajamittaisesta onnettomuudesta tai vastaavasta tapahtumasta.

Tietosuoja

Tilaamisen yhteydessä annat henkilötietoja, kuten nimen, osoitteen, henkilötunnuksen, päivämäärän ja puhelinnumeron.
Näistä henkilötiedoista Underwear Sweden AB käsittelee vain nimeä, osoitetta, päivämäärää ja puhelinnumeroa, muita käsittelee ainoastaan Klarna.

Rekisteröitymisen ja tilauksen yhteydessä hyväksyt, että tallennamme ja käytämme tietojasi yrityksessä täyttääksemme sitoumuksemme sinulle. Underwear Sweden AB ei luovuta henkilötietoja kolmansille osapuolille. Underwear Sweden AB käsittelee kaikkia henkilötietoja GDPR-tietosuoja-asetuksen mukaisesti.

Rekisteröimällä tietosi hyväksyt, että Underwear Sweden AB tallentaa tiedot kampanjarekistereihimme. Underwear Sweden AB käyttää tietoja palvelumme ja palveluidemme parantamiseen.

Underwear Sweden AB yhdistää rekisterin kaikkiin yrityksemme tuotemerkkeihin.
Jos et enää halua pysyä rekisterissä, ota yhteyttä asiakaspalveluun.
GDPR:n mukaisesti sinulla on oikeus tarkastella Underwear Sweden AB:hen rekisteröityjä henkilötietojasi maksutta kerran vuodessa.

Pyyntö tulee esittää kirjallisesti osoitteeseen Underwear Sweden AB, Box 281, SE-501 13 Borås, Sverige.
Jos rekisteröidyt tiedot ovat virheellisiä, sinulla on oikeus saada ne oikaistuksi.

Kysymyksiä?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme Aukioloajat:Kundeservice