Taloudellinen kestävyys | Swegmark Of Sweden

Taloudellinen kestävyys

Asiakkaiden odotusten täyttäminen

Meille se on hyvin yksinkertaista: kun suunnittelemme ja ompelemme vaatteita, jotka kestävät aikaa sekä ulkonäöltään että käytössä, edistetään sekä taloudellista että ekologista kestävyyttä. Kuluta ja heitä roskiin ei ole meidän juttumme.

Aina siitä lähtien, kun Harry Swegmark perusti yrityksen vuonna 1937, ovat suunnittelun ja tuotannon laatu sekä materiaalien valinnoista huolehtiminen olleet meille tärkeitä kannustimia. Olemme ymmärtäneet sen, kuinka tärkeitä ovat ne asiakkaat, jotka eivät tule takaisin siksi, että heidän ostamansa alusvaatteet ovat kuluneet, vaan koska he tarvitsevat lisää alusvaatteita tai ovat kertoneet ystävilleen tuotteidemme mukavuudesta ja laadusta.

Siksi meille oli itsestäänselvää, että halusimme sertifioida työmme jo varhaisessa vaiheessa. Swegmark of Sweden sai jo vuonna 1996 ensimmäisenä rintaliivivalmistajana Euroopassa ISO 9001 -sertifikaatin. Tällä hetkellä sertifikaattimme on vuoden 2015 standardin mukainen. Meille sertifiointi tarkoittaa, että toimimme luotettavasti sisäisessä työssä, suhteessa asiakkaisiin, toimitettuihin tuotteisiin ja palveluihin. Asiakkaillemme tämä tarkoittaa sitä, että olemme sitoutuneet parantamaan järjestelmällisesti laatua ja ylittämään heidän odotuksensa.

Näemme myös, että strateginen päätöksemme pitää oma tuotantomme Latviassa ja käyttää ainoastaan eurooppalaisia toimittajia, antavat meille mahdollisuuden valvoa taloutta, mikä edistää pitkän aikavälin taloudellista kestävyyttä.

Vuonna 2012 laadimme laatukäytännön varmistaaksemme sekä tuotteiden että yhteistyön laadun. Käytäntöä tarkistetaan ja päivitetään jatkuvasti sekä sisäisten että ulkoisten muutosten mukaisesti.

LAATUKÄYTÄNTÖ

Swegmark of Sweden AB on kauttaaltaan laadukas yritys. Tämä tarkoittaa:

  • että yritysjohto on priorisoinut laatutyön korkealle
  • että voimme ylittää asiakkaidemme odotukset koskien tuotteiden laatua ja tarjoamaamme palvelua
  • että pyrimme jatkuvasti parantamaan prosessejamme ja asiakaspalveluamme
  • että meillä on aktiivista laatutyötä
  • että olemme asiakaslähtöinen toimittaja, jotta meillä olisi joustava ja nopeasti toimiva organisaatio
  • että olemme sekä sisäisille että ulkoisille asiakkaillemme luotettava ja ammattimainen kumppani
  • että noudatamme reilusti lakeja ja asetuksia