Valitse sopivat rintaliivit | Swegmark Of Sweden

Rintaliiviopas
Mikä rintaliivimalli sopii sinulle?

Meillä Swegmarkilla on paljon tietoa siitä, mitkä yksityiskohdat parantavat rintaliivejä ja korostavat parhaita ominaisuuksiasi. Laadukkaat materiaalivalinnat, hyvä ompelu ja design ovat vain muutamia asioista, jotka helpottavat päivääsi. Aivan kuten on olemassa erilaisia rintoja, on myös olemassa erilaisia rintaliivejä. Sekä eri makuun että tyyliin, mutta myös erilaisiin käyttötarkoituksiin ja tilanteisiin. Tarkoitus on, että viihdyt rintaliiveissäsi koko päivän. Lue tästä, mitä malleja meillä on ja löydä juuri sinulle sopivat rintaliivit.

Mjuk bh

Pehmeät rintaliivit

Sinulle, jonka mielestä kaarituetut rintaliivit ovat epämukavat. Nämä rintaliivit on suunniteltu siten, että ne ovat äärimmäisen mukavat, mutta silti toimivat. Saatavana kuppikoot A–I.

OSTA PEHMEÄT RINTALIIVIT ►

Bygel-BH

Kaariliivit

Kaarituetut rintaliivit antavat tukea kaikenlaisille rinnoille. Jos sinulla on isot rinnat, voit valita topatut kaariliivit, jotka tukevat erinomaisesti. Saatavana kuppikoot A-G.

OSTA KAARILIIVIT ►

Formpressad bh

Muotoonprässätyt rintaliivit

T-paitaliivit, jotka ovat sekä mukavat että käytännöllisesti katsoen näkymättömät vaatteiden alla, koska niissä ei ole lainkaan saumoja. Saatavana kuppikoot A-H.

OSTA MUOTOONPRÄSSÄTYT RINTALIIVIT ►

Framknäppt bh

Edestä avattavat rintaliivit

Edestä avattavat rintaliivit on paljon helpompi pukea verrattuna tavallisiin liiveihin. Saatavana kuppikoot B–F

OSTA EDESTÄ AVATTAVAT RINTALIIVIT ►

Sportbh

Urheiluliivit

Vahvistetut rintaliivit, jotka auttavat selviytymään paineesta ja pitävät rinnat paikoillaan. Valmistetaan usein hengittävästä materiaalista. Saatavana kuppikoot A-I.

OSTA URHEILULIIVIT ►

Amningsbh

Imetysliivit

Rintaliivit, jotka on erityisesti suunniteltu helpottamaan elämää imetyksen aikana. Saatavana kuppikoot B–F.

OSTA IMETYSLIIVIT ►

Vilken bh passar dig?

ONGELMANRATKAISIJA
Miten välttyä epämukavilta rintaliiveiltä

Bh

Ympärysnauha, joka nousee takaa liian korkealle

Jos ympärysnauha nousee takaa ylös, rintaliivit eivät ole sopivat. Tämä tarkoittaa, että rintaliivien ympärysmitta on liian iso tai olkaimet liian kireällä. Löysennä hieman olkaimia ja tarkista, istuuko ympärysnauha paremmin. Ympärysnauha on tärkeä tuen ja istuvuuden kannalta ja siksi sillä on suuri merkitys. Jos nostat kädet ylös tai liikutat käsiä, takakappaleen tulee pysyä tukevasti paikallaan eikä liikkua.

Bh

Rintaliiviolkaimet, jotka uppoavat olkapäihin

Jos olkaimet uppoavat olkapäihin, syynä voi olla se, että olkaimet ovat liian kapeat eivätkä liivit tällöin tue tarpeeksi. Tällöin olkaimet tekevät kaiken työn. Yritä löysätä olkaimia ja kokeile miltä se tuntuu tai kokeile rintaliivejä, joissa on leveämmät olkaimet, jotka kohottavat povea ja tukevat.

Bh

Ympärysnauha, joka tulee rintojen päälle

Jos ympärysnauha nousee rintojen päälle, kupit ovat liian pienet. Kokeile isompaa kokoa.

Bh

Rintaliivien sivutuki hankaa povea ulkosivulta

Jos kaarituki hankaa povea ulkosivulta, kaarituki on luultavasti liian pieni. Kokeile isompaa kuppikokoa. On tärkeää, että koko rinta jää kaarituen sisäpuolelle. Kokeile suurempaa kuppikokoa.

Bh

Rintaliivit, joissa on löysät kupin reunat

Jos rintaliivit ovat löysät, rinta ei luultavasti täytä kuppia, vaan sinun kannattaa kokeilla pienempää kuppikokoa. Jos kupit ovat tukevasti paikoillaan ja kupin ja olkaimen liitoskohtaan tule taite, voit kokeilla kiristää olkainta. Saattaa myös olla, että kuppimalli ei ole sopiva. Silloin voit kokeilla mallia, jossa ei ole niin korkea kuppi, esimerkiksi balconette-mallia.

Bh

Rintaliivit, joista rinnat pursuvat

Jos rinnat pursuvat yli, sinulla on liian pienet kupit. Kokeile rintaliivejä, joissa on suuremmat kupit.