Inspiraatio | Swegmark

Maagiset urheiluliivit!

Urheiluliivit

On tärkeää, että rintaliivien tukitaso on sopiva tekemääsi treeniin, on sinulla sitten pienet tai isot rinnat. Jos sinusta tuntuu, että olisi aika päivittää urheilugarderobisi, tutustu Magiciin!

Ajattele ympäristöä ja valitse Natural!

Rintaliivit kestävyys

Saammeko esitellä Natural-liivit, jotka ovat yhtä luonnolliset kuin miltä ne kuulostavat 💚 Natural-liivit on valmistettu Reilun kaupan luomupuuvillasta, koska me Swegmarkilla välitämme luonnosta ja puuvillapelloilla työskentelevistä ihmisistä.

Urheiluliivit sinulle, joka pidät korkeaintensiivisestä treenistä!

Urheiluliivit

Marita Thorell on lisensoitu personal trainer ja ravitsemusneuvoja ja lisäksi Peppkampen-laihdutusohjelman perustaja. Hän suosittelee Courage-urheiluliivejä, joissa on voimakas tuki. Liivit on suunniteltu jokapäiväiseen treeniin ja juoksuun. Ne antavat mahtavan tuen, istuvat hyvin paikallaan ja muotoilevat povea kauniisti, hän sanoo.

Rintaliivien hoito

Rintaliivit

Swegmark lupaa aina laatua ja mukavuutta. Mutta jotta vaatteet pysyisivät muodossaan ja kestäisivät pitkään, niistä tulee huolehtia. Oikeanlainen pesu ja hoito pidentävät alusvaatteiden elinikää, jotta voit käyttää ja viihtyä vaatteissasi mahdollisimman pitkään.

Lace Comfort - Täydelliset pehmeät rintaliivit!

Rintaliivit

Saammeko esitellä Lace Comfort -rintaliivit! Muotoonprässätyt pehmeät rintaliivit, joissa on kaksisävyisiä kauniita yksityiskohtia. Täydelliset T-paitaliivit, jotka sopivat ohuiden vaatteiden alle. Kiinteä 2-osainen kuppi ja joustava alareuna, joka tukee ja pitää rinnat paikoillaan. Jos haluat tuntea itsesi naiselliseksi ja luonnolliseksi ja olosi mukavaksi, mutta saada erinomaista tukea, tämä on sinulle oikea valinta!

Adamo By Swegmark

adamo by swegmark Yhteistyö

Adamo by Swegmark on M-Magasinin ja Swegmarkin välinen yhteistyö. Adamo by Swegmark -mallisto sisältää edullisia alusvaatteita, jotka on suunniteltu parhaassa iässä oleville naisille.
TUOTE 1-12 12.1  | Näytä kaikki