Sosiaalinen kestävyys | Swegmark Of Sweden

Sosiaalinen kestävyys

Reilut arvot - totta kai

Sosiaalista kestävyyttä ei ole kovin helppo määritellä. Yhteiskunnassa on kyse siitä, että ihmiset voivat hyvin ja heidän oikeuksiaan kunnioitetaan. Sitä se tarkoittaa myös meille.

Meille on tärkeää, että sekä ne, jotka myyvät alusvaatteitamme, että kaikki ne, jotka niitä käyttävät, voivat tehdä sen hyvällä omallatunnolla. Heidän on voitava luottaa siihen, että tuotteet valmistetaan hyvissä olosuhteissa. On otettava vastuu ihmisten oloista. Siksi pyrimme sekä sisäisesti että ulkoisesti noudattamaan hyviä eettisiä arvoja varmistaaksemme, että jokaisella tuotantoketjussa on hyvät eettiset olot.

Olemme tehneet strategisen valinnan pitää oman tuotantomme Latviassa ja pääkonttorin ja keskusvaraston Ruotsin Boråsissa. Lisäksi teemme yhteistyötä yksinomaan huolella valittujen eurooppalaisten toimittajien kanssa ja voimme siten olla varmoja kaikista työolosuhteista.

Osana sosiaalista kestävyyttä koskevaa työtämme käytämme Reilun kaupan puuvillaa suurimmassa osassa puuvillavaatteitamme. Kun ostat Reilun kaupan puuvillaa, puuvillan tuottajille annetaan mahdollisuus parantaa talouttaan ja työolosuhteitaan. Osan tuloista viljelijät sijoittavat sosiaalisiin, taloudellisiin ja ympäristöllisiin kehityshankkeisiin.

Swegmark on myös useiden vuosien ajan tukenut Garissaa Itä-Keniassa. Garissa on boråsilaisen pariskunnan hammaslääkäri Monican ja kirurgi Carl-Axel Ekmanin varainkeruusäätiö. Garissan kylässä säätiöllä on tyttöjenkoti sekä kouluja, joissa haavoittuvilla tytöillä on turvallinen turvapaikka ja he saavat koulutusta voidakseen luoda tulevaisuuden, jossa he hallitsevat omaa elämäänsä. Naisille omistautunut Swegmark on ilolla ja kiitollisena saanut seurata Garissan upeaa toimintaa.

Kuten jo kerroimme: Sosiaalisessa kestävyydessä on kyse siitä, että ihmiset voivat hyvin ja heidän oikeuksiaan kunnioitetaan. Siinä Garissa on roolimalli.