Materiaaliopas | Swegmark Of Sweden

Rintaliiviopas
Materiaaliopas

Koska laatu ja mukavuus ovat Swegmarkilla kaiken A ja O, olemme erittäin tietoisia siitä, mitä materiaaleja tuotteissamme käytetään sekä mitä ominaisuuksia materiaaleilla on. Vaatteiden tulee tuntua mukavilta päällä ja niiden tulee kestää pitkään. Lisäksi niiden tulisi olla valmistettu lähellä, jotta ympäristövaikutus olisi mahdollisimman pieni. Lue materiaalioppaamme ja opi, miten materiaalit vaikuttavat käyttökokemukseen ja kestävyyteen.

Bomull
Fairtrade

Puuvilla

Tulee puuvillaviljelmiltä. Puuvilla on pesunkestävää ja kestävää. Puuvilla on yleisesti vaatteissa käytetty materiaali, koska se tuntuu mukavalta päällä.


Reilun kaupan sertifioitua puuvillaa tuottavat pääasiassa pienimuotoiset maanviljelijät. Merkintä on riippumaton takuu siitä, että tuottajalle maksetaan oikeudenmukaisesti puuvillasta ja että se on sertifioitu kansainvälisten Reilun kaupan kriteerien mukaisesti.


Luomupuuvillaa, jota viljellään luonnonmukaisen viljelyn periaatteiden ja sääntöjen mukaisesti. Viljelijät eivät saa käyttää synteettisiä torjunta-aineita tai keinotekoisia lannoitteita eivätkä geneettisesti muunnettuja organismeja (GMO). Täältä löydät nämä tuotteet.

Lycra

Elastaani

On joustava kuitu, josta saadaan muihin materiaaleihin yhdistämällä mukavia ja joustavia materiaaleja. Koska elastaani on niin joustavaa, sitä käytetään usein alusvaatteisiin ja uimapukuihin.


Lycra Beauty on erityisesti suunniteltu täyttämään alusvaatteiden vaatimukset ja niissä tarvittavat ominaisuudet.

coolmax

Polyesteri

On yleisin synteettinen kuitu. Polyesterikuitu on myös mitanpitävä, mikä tarkoittaa, että vaate säilyttää muotonsa. Polyesterikuidut johtavat/vetävät kosteutta pois iholta pintakerrokseen, jossa se haihtuu. Materiaali säilyttää pehmeytensä ja miellyttävän tuntunsa myös urheillessa tai kun sitä käytetään pitkiä aikoja.


Käytämme muun muassa Coolmax®-polyesteriä, jotta urheiluliivit toimisivat hyvin ja olisivat mahdollisimman mukavat.


Polyamid

Polyamidi on synteettinen kuitu, joka on vahva ja joustava eikä rypisty. Se kuivuu nopeasti eikä ime kosteutta. Polyamidi on kestävä materiaali ja antaa vaatteelle pitkän käyttöiän.

Materialguide