Imetysliivit | Swegmark

Imetysliivit

Löydä täydelliset imetysliivit! Me Swegmarkilla tarjoamme sinulle toiminnalliset ja mukavat imetysliivit, jotka istuvat hyvin. Kun valitset oikeanlaiset imetysliivit, tunnet olosi aina mukavaksi ja rintaliivit tukevat juuri silloin, kun rintasi ovat kipeät ja pingottuneet. Imetysliivit on helppo avata yhdellä kädellä, ja niissä on pehmeät, pehmustetut ja säädettävät olkaimet, jotka vähentävät kuormitusta.
Suodatus: Näytä suodatin Piilota suodatin
Koko
Kuppi
Väri
Tavaramerkki
Mama Sport Imetysliivit, Musta
Mama Sport Imetysliivit, Musta
Tukeva ja mukava malli, jossa pehmeät reunat
54.90€
Musta
Mama Imetysliivit, Valkoinen
Mama Imetysliivit, Valkoinen
Leveä selkäosa antaa lisätukea ja mukavuutta
59.90€
Valkoinen
Leonarda Imetysliivit, Musta
Leonarda Imetysliivit, Musta
Leveä selkäosa takaa parhaan tuen
49.90€
Musta
Leonarda Imetysliivit, Valkoinen
Leonarda Imetysliivit, Valkoinen
Leveä selkäosa takaa parhaan tuen
34.93€ (49.90€)
Valkoinen
Mama Imetysliivit, Musta
Mama Imetysliivit, Musta
Leveä selkäosa antaa lisätukea ja mukavuutta
59.90€
Musta
Smooth Line Imetysliivit, Musta
Smooth Line Imetysliivit, Musta
Pehmeät imetysliivit, joissa yksi solki ja täydellinen tuki.
31.43€ (44.90€)
Musta

Mukavat ja hyvät imetysrintaliivit uusille äideille

Tarjoamme sinulle, tuoreelle äidille, mukavat ja helppokäyttöiset imetysrintaliivit. Valitse, haluatko imetysrintaliivit, joissa on alusraudat vai ilman, meillä on molempia. Kaikissa rintaliiveissä on helppokäyttöinen kiristys, jonka ansiosta ne on helppo avata, kun on aika imettää.

Niille, joilla on suurempi rintakehä, on tarjolla suurikokoisia imetysrintaliivejä, joissa on hyvä tuki leveiden ja säädettävien olkahihnojen muodossa. Meillä on myös täysin saumattomia imetysrintaliivejä alkuraskauden ajaksi, jolloin rintojen koko voi vaihdella ja ne voivat olla kipeät, sekä imetysrintaliivejä, joissa on ylimääräiset lovet selässä, jotta ne mukautuvat kehon eri kokoluokkiin tänä aikana.

Osta rintaliivit imetystä varten

Ei ole väliä, millaisia rintaliivejä etsit. Täältä löydät imetysrintaliivit, joissa on tai ei ole alusrautoja, imetysrintaliivit, joissa on pehmuste tai jotka ovat orgaanista materiaalia. Innovatiivisten toimintojen, kauniin muotoilun ja kestävien materiaalien lisäksi.

Valmistamme mukavia ja mukavia imetysrintaliivejä, joissa on kupit jokaiseen vartaloon ja rinnan muotoon. Valikoimastamme löydät off-the-shoulder imetysrintaliivit, jotka antavat hyvän tuen leikkaamatta valkoista ja mustaa tai muuta väriä.

Rintaliivien ostamisen verkosta pitäisi olla helppoa, ja luomme yksinkertaisen rintaliivit-oppaan, jonka avulla löydät täydellisen istuvuuden. Voit myös ottaa yhteyttä asiakastukitiimiimme tai jälleenmyyjiimme, jotka auttavat sinua löytämään oikean rintaliivikoon.

Milloin sinun pitäisi ostaa imetysrintaliivit?

Joskus voi olla mukavaa ostaa imetysrintaliivit hieman aikaisemmin, sillä rintakehä alkaa kasvaa raskauden aikana. On hyvin yksilöllistä, milloin se sopii sinulle, sillä jokaisen vartalo on erilainen, mutta jos rintasi eivät ole alkaneet kasvaa paljon raskauden aikana, riittää yleensä, että ostat imetysrintaliivit neljä tai kuusi viikkoa ennen synnytystä.

Vinkki. Pehmeät, pehmustetut imetysrintaliivit, joissa on pehmeä, pehmustettu nauha, antavat hyvän tuen, ovat mukavat ja pitävät muotonsa.