Ongelmanratkaisija | Yksinkertaisia niksejä täydelliseen istuvuuteen rintaliiveissäsi | Swegmark

ONGELMANRATKAISIJA – YKSINKERTAISIA KIKKOJA PAREMPAAN MUKAVUUTEEN JA ISTUVUUTEEN

Rintaliivit, jotka hiertävät, puristavat tai tuntuvat epämukavilta, ovat monille naisille päivittäinen ongelma. Oikean koon ja muutaman yksinkertaisen niksin avulla haluamme auttaa sinua kohti mukavampaa rintaliivien käyttöä.

NÄIN RINTALIIVIT TULISI ISTUA

Kallistu eteenpäin pukiessasi rintaliivit. Oikealla koolla rinnat täyttävät koko kupit. Säädä sen jälkeen olkaimet. Ne eivät saa puristaa olkapäitä tai olla niin löysät, että ne valuvat alas. Helpoin tapa testata onko kiristys sopiva, on vetää toinen olkain olkapään yli. Jos toinenkin olkain valuu pois, sinun tulee säätää niitä tiukemmalle. Selkänauhan tulisi istua suorassa eikä nousta ylös selässä. Jos yläreunaan muodostuu makkarankansi, koko on liian pieni. Venytä sitten käsiäsi ylös nähdäksesi, pysyykö liivit paikoillaan liukumatta ylös.

OLETKO VARMA KOOSTASI?

Kehosi muuttuu jatkuvasti ja myös kokosi muuttuu, siksi on tärkeää mitata itsensä useammin kuin kerran. Ehkä olet laihtunut tai lihonut, mikä tarkoittaa, että ympärys ja rinnat muuttuvat – samoin rintaliivikokosi.

Löytääksesi kokosi tarvitset kaksi mittaa: ympärysmitta rinnan alta ja ympäri. Ero senttimetreissä rinnan alta mitatun ympärysmittan ja rinnan korkeimman kohdan ympärysmittan välillä määrittää kupin koon.

NÄIN MITTAAT

BH-oppaassamme autamme sinua löytämään oikean kokosi näyttämällä, miten mitata itsesi. Muista antaa rinnoillesi hyvä tuki hyvin istuvalla rintaliivillä, jotta ne säilyttävät kimmoisuutensa ja muotonsa pidempään. Rintaliivien tulisi istua tiukasti rinnan alla niin, että tuen antaa liivien alareuna - ei olkaimet. Sormen työntäminen liivien alareunan alle ei tulisi olla helppoa..

Oikean rintaliivikokosi löytämiseksi sinun tulee mitata ympärys rinnan alta ja rinnan päältä. Mittaessasi rinnan alta, mittanauhan ei tule olla löysällä, anna sen olla tiiviisti kehoa vasten ja pidä se melko tiukkana. Mittaa rinnanympärys sen korkeimmasta kohdasta antamatta mittanauhan kiristyä. Rinnan alta mitattu mitta määrittää rintaliivien koon ja rinnan päältä mitattu mitta määrittää kupin koon.

KIINNITÄ RINTALIIVISI OIKEIN

Uudessa rintaliivissä ympärysmitta tulisi aina kiinnittää uloimpaan hakaseen. Rintaliivisi venyy käytössä, jolloin tarvittaessa voit kiristää rintaliiviä siirtymällä hakasissa sisäänpäin, ja se istuu edelleen hyvin tulematta liian löysäksi.

SAMA KIRJAIN EI AINA TARKOITA SAMAA KUPPIKOKOA 

Kuten yllä mainitsimme, kehosi voi muuttua ja saatat tarvita eri kokoista rintaliiviä. Yleinen väärinkäsitys on, että kuppikoko olisi sama riippumatta ympärysmittasta. Esimerkiksi 80C:n ja 75C:n kuppikoot eivät ole samat. Lue sisko-koot -osio, jos haluat oppia, miten pidät saman kuppikoon, mutta muutat ympärysmittaa.

SISARKOOT 

Sama kirjain rintaliiveissä ei vastaa samaa kupin kokoa, vaan kupin koko riippuu myös ympärysmitasta. Onneksi siskokoon laskeminen on helppoa. Jos rintaliivisi kuppi on sopiva, mutta ympärys liian suuri, siirry yhtä ympärysmitan kokoa pienempään ja yhtä kupin kokoa suurempaan, esimerkiksi 80C = 75D. Päinvastoin, jos kuppi on sopiva, mutta ympärysmitta liian pieni, siirry yhtä ympärysmitan kokoa suurempaan ja yhtä kupin kokoa pienempään, esimerkiksi 80C = 85B.

Seuraava taulukko näyttää sisarkoot

65A

70A = 65B

75A = 70B = 65C

80A = 75B = 70C

85A = 80B = 75C

85B = 80C = 75D

90B = 85C = 80D

90C = 85D = 80E

95C = 90D = 85ETarvitsetko apua oikean koon tai mallin löytämisessä? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, autamme mielellämme!

Sähköposti: : webshop@underwearsweden.com
Puhelin: 033-23 76 10