Löydä oikea koko | Swegmark Of Sweden
  • Ilmainen toimitus yli 69,90 € tilauksiin
  • Toimitusaika: 3-5 päivää
  • Palautusoikeus 14 päivä

Rintaliiviopas
Oikea koko varmistaa mukavan päivän

Tunteaksesi olosi mukavaksi koko päivän, on tärkeää, että käytät oikeankokoisia rintaliivejä. Se voi joskus olla vaikeaa. Voit käyttää apunasi opastamme, jotta näet, miten liivien pitää istua. Kannattaa käyttää aikaa löytääkseen sopivat rintaliivit. Tekevätkö rintaliivit olkapääsi kipeäksi? Vai hankaavatko ne ja tuntuvat epämukavilta? Tutustu ongelmanratkaisijaamme, josta saatat löytää konstin, jolla saat rintaliivisi istumaan täydellisesti. On tarkoitus, että rintaliivejä voi käyttää koko päivän, ilman että ne aiheuttavat harmia.

Ta hand om dina underkläder

VALITSE OIKEA KOKO

Tiesitkö, että monet tutkimukset osoittavat, että 70 prosenttia kaikista naisista käyttää väärän kokoisia rintaliivejä. Huono istuvuus on syy siihen, miksi monilla naisilla on selkävaivoja ja päänsärkyä. Hyvin istuvia rintaliivejä sen sijaan haluaa käyttää aina.

MITEN RINTALIIVIEN PITÄISI ISTUA

Nojaa eteenpäin, kun puet rintaliivit päälle. Kun koko on oikea, rinnat täyttävät koko kupit. Säädä sitten olkaimet. Ne eivät saa upota olkapäihin tai olla niin löysällä, että ne valuvat. Helpoin tapa testata, oletko kiristänyt niitä riittävästi, on työntää toinen olkain olkapäältä. Jos toinenkin olkain putoaa, olkaimet täytyy säätää tiukemmalle. Ympärysnauhan tulee istua takaa suoraan eikä nousta ylöspäin. Jos reunaan muodostuu poimu, koko on liian pieni.

OLETKO VARMA KOOSTA?

Ei ole epätavallista, että koko muuttuu. Kokeile rintaliivit aina ennen niiden ostamista. Löytääksesi oikean koon, tarvitset kaksi mittaa: rinnan ympärysmitan ja mitan rintojen alta. Näiden kahden mitan välinen ero sentteinä muodostaa kuppikoon.

NÄIN MITTAAT

Anna rinnoillesi tukea hyvin istuvista rintaliiveistä, jotta rintasi säilyvät kimmoisina ja kiinteinä pidempään. Rintaliivien tulee olla poven alla, siten että liivien alaosa tukee ja kannattelee povea – eivät olkaimet. Voit kokeilla työntämällä sormen liivien alareunan alle. Sen ei pitäisi onnistua helposti.

Löytääksesi oikeankokoiset rintaliivit, sinun täytyy mitata ympärysmitta rintojen alta ja päältä. Kun mittaat rintojen alta, mittanauhan tulee olla tiukasti vartaloa vasten. Mittaa rinnan ympärysmitta rinnan korkeimmalta kohdalta siten, että pidät mittanauhan rintojen päällä kiristämättä sitä. Ympärysmitta rintojen alta määrittää rintaliiviesi koon ja rintojen päältä otettu mitta kuppikoon.


Mittataulukko

Größentabellen