Löydä oikea koko | Swegmark Of Sweden

RINTALIIVIOPAS
Näin mittaat löytääksesi oikean rintaliivikoon

Mukavan kokemuksen takaamiseksi koko päiväksi on tärkeää, että käytät oikean kokoista rintaliiviä, mikä voi joskus olla vaikea tietää. Olemme siksi laatineet oppaan auttaaksemme sinua löytämään juuri sinulle sopivan koon. Kannattaa käyttää hieman lisäaikaa oikean rintaliivikoon löytämiseen - hyvin istuvan rintaliivin tulisi olla mukava koko päivän ajan ilman vaivaa.

Tiesitkö, että jotkin tutkimukset osoittavat, että 70 prosenttia kaikista naisista käyttää väärän kokoista rintaliiviä ja että huono istuvuus on monien naisten selkäkipujen ja päänsäryn syy. Tuntuuko sinusta, että rintaliivisi ovat liian tiukat? Painavatko olkaimet olkapäitäsi tai putoavatko ne? Saattaa olla vaikea tietää tarkalleen, mikä on ongelmana rintaliivissä, joka ei istu oikein - tutustu ongelmanratkaisijaamme. Sieltä saattaa löytyä yksinkertainen niksi, jonka avulla voit säätää rintaliivisi täydellisesti istuviksi. Yksi asia on varma: hyvin istuvia rintaliivejä haluaa käyttää aina.

Löytääksesi kokosi tarvitset kaksi mittaa: ympärysmitta rinnan alta ja ympäri. Rinnan alta otettu mittaus määrää rintaliivin koon ja rinnan korkeimman kohdan mittaus määrää kupin koon.

Vaihe 1 - Ympärys

Mittaa ympärysmitta rintasi alta käyttäessäsi rintaliivejä. Katso mittasi perusteella ympärysmitan kokosi alla. Esim. 71 cm = ympärys 70.
Guide för att mäta ut storlek till BH - steg 1

Vaihe 2 - Kuppi

Mittaa ympärysmitta suoraan rintojesi yli, korkeimmasta kohdasta. Tuo mittaus kertoo, minkä kuppikoon tarvitset. Lähtökohtana käytä ympärysmittasi kokoa, jonka sait vaiheessa 1, ja seuraa sitä väriä alas, kunnes pääset mittaukseen suoraan rintojesi yli. Saman rivin vasemmassa reunassa näet, minkä kuppikoon sinun tulisi valita, A-J.
Guide för att mäta ut storlek till BH - steg 2

Koko-opas alushousuille/korseleteille

storleksguide trosor swegmark

Koko-opas uima-asuilleTarvitsetko apua oikean koon tai mallin löytämisessä? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, autamme mielellämme!

Sähköposti: : webshop@underwearsweden.com
Puhelin: 033-23 76 10

Rintaliiviopas
Oikea koko varmistaa mukavan päivän

Tunteaksesi olosi mukavaksi koko päivän, on tärkeää, että käytät oikeankokoisia rintaliivejä. Se voi joskus olla vaikeaa. Voit käyttää apunasi opastamme, jotta näet, miten liivien pitää istua. Kannattaa käyttää aikaa löytääkseen sopivat rintaliivit. Tekevätkö rintaliivit olkapääsi kipeäksi? Vai hankaavatko ne ja tuntuvat epämukavilta? Tutustu ongelmanratkaisijaamme, josta saatat löytää konstin, jolla saat rintaliivisi istumaan täydellisesti. On tarkoitus, että rintaliivejä voi käyttää koko päivän, ilman että ne aiheuttavat harmia.

Ta hand om dina underkläder

VALITSE OIKEA KOKO

Tiesitkö, että monet tutkimukset osoittavat, että 70 prosenttia kaikista naisista käyttää väärän kokoisia rintaliivejä. Huono istuvuus on syy siihen, miksi monilla naisilla on selkävaivoja ja päänsärkyä. Hyvin istuvia rintaliivejä sen sijaan haluaa käyttää aina.

MITEN RINTALIIVIEN PITÄISI ISTUA

Nojaa eteenpäin, kun puet rintaliivit päälle. Kun koko on oikea, rinnat täyttävät koko kupit. Säädä sitten olkaimet. Ne eivät saa upota olkapäihin tai olla niin löysällä, että ne valuvat. Helpoin tapa testata, oletko kiristänyt niitä riittävästi, on työntää toinen olkain olkapäältä. Jos toinenkin olkain putoaa, olkaimet täytyy säätää tiukemmalle. Ympärysnauhan tulee istua takaa suoraan eikä nousta ylöspäin. Jos reunaan muodostuu poimu, koko on liian pieni.

OLETKO VARMA KOOSTA?

Ei ole epätavallista, että koko muuttuu. Kokeile rintaliivit aina ennen niiden ostamista. Löytääksesi oikean koon, tarvitset kaksi mittaa: rinnan ympärysmitan ja mitan rintojen alta. Näiden kahden mitan välinen ero sentteinä muodostaa kuppikoon.

NÄIN MITTAAT

Anna rinnoillesi tukea hyvin istuvista rintaliiveistä, jotta rintasi säilyvät kimmoisina ja kiinteinä pidempään. Rintaliivien tulee olla poven alla, siten että liivien alaosa tukee ja kannattelee povea – eivät olkaimet. Voit kokeilla työntämällä sormen liivien alareunan alle. Sen ei pitäisi onnistua helposti.

Löytääksesi oikeankokoiset rintaliivit, sinun täytyy mitata ympärysmitta rintojen alta ja päältä. Kun mittaat rintojen alta, mittanauhan tulee olla tiukasti vartaloa vasten. Mittaa rinnan ympärysmitta rinnan korkeimmalta kohdalta siten, että pidät mittanauhan rintojen päällä kiristämättä sitä. Ympärysmitta rintojen alta määrittää rintaliiviesi koon ja rintojen päältä otettu mitta kuppikoon.


Mittataulukko

Größentabellen