Urheilualushousut | Underwearsweden
  • Ilmainen toimitus yli 69,90 € tilauksiin
  • Toimitusaika: 2-4 päivää
  • Palautusoikeus 14 päivä

Urheilualushousut

Salming-urheilualushousut on suunniteltu erityisesti liikuntaan. Inspiraatiota on haettu urheilijoiden vaatimuksista mukavuuteen ja istuvuuteen liittyen. Valmistettu COOLMAX®ista, jonka kuitupohjainen kosteudenhallintajärjestelmä poistaa kosteuden iholta harjoituksen aikana ja antaa iholle mahdollisuuden hengittää. Alusvaatteet sinulle, jolla on aktiivinen elämäntapa.
Suodatus: Näytä suodatin Piilota suodatin
Koko
Väri

Alusvaatteet treeniin ja liikuntaan

Alusvaatteemme on suunniteltu erityisesti aktiivisille miehille ja ne sopivat erinomaisesti kaikenlaiseen liikuntaan. Materiaali siirtää kosteutta pois iholta ja sopii korkeaan rasitukseen. Valikoimissamme on kaikenlaisia alushousuja. Etsit sitten miesten joustavia urheilualushousuja, joissa on litteät saumat, tai puuvilla-alushousuja, jotka imevät kosteutta ja sopivat treeniin, löydät ne täältä. Olemme kehittäneet ja luoneet alusvaatteita miehille yli 30 vuoden ajan. Tarjoamme laadukkaita alushousuja, joissa on innovatiivinen design ja jotka on valmistettu kestävistä materiaaleista.

Laaja valikoima alushousuja liikuntaan

Sinulle sopiva alushousumalli riippuu vartalon muodosta ja käyttötarkoituksesta. Liikkuessa kannattaa käyttää boksereita, jotka ovat vartalonmyötäiset. Meillä on myös laaja valikoima perusalushousuja, jotka sopivat täydellisesti mihin vain. Jos haluat tietää lisää alusvaatteistamme, voit aina ottaa yhteyttä ammattitaitoiseen asiakaspalveluumme tai lukea lisää tuotekuvauksista.