Alushousut | Swegmark
  • Ilmainen toimitus yli 69,90 € tilauksiin
  • Toimitusaika: 3-5 päivää
  • Palautusoikeus 14 päivä

Alushousut

Suodatus: Näytä suodatin Piilota suodatin
Koko
Väri
Abisko 3-pack boxer, Musta/Musta/Musta
Bokserimalli, jossa lyhyet lahkeet pehmeää ja miellyttävää puuvillaa.
44.90€
Sam 3-pack boxer, Musta/Harmaa/Valkoinen
Lyhyet bokserit pehmeää ja viileää bambua.
44.90€
Joey 5-pack boxer, Aqua multipack
Lyhyet bokserit pehmeää ja viileää bambua.
69.90€
Metal 3-pack boxer, Musta
Lyhyet bokserit pehmeää ja viileää bambua.
44.90€
Stone 2-pack boxer, Musta/Harmaa
Bokserimalliset housut on valmistettu pehmeästä ja mukavasta puuvillasta.
34.90€
Miesten alushousut ja bokserit

Laaja valikoima hyviä boksereita aktiiviselle miehelle. Meillä on useita värivaihtoehtoja ja malleja, joiden ansiosta löydät helposti suosikkisi. Valittavana on bambu- ja viskoosialushousut, eli mukavat alushousut pehmeää puuvillakangasta sekä urheilualushousut, joka on liikuntaan kehitetty sporttinen malli. Haluamme, että alushousujen ostaminen verkosta on helppoa.

Onko sinun aika ostaa uusia miesten alusvaatteita?

Valikoimissamme on kaikenlaisia alushousuja. Etsit sitten kuviollisia, joustavia alushousuja tai yksivärisiä alushousuja, joissa on toppaus tuomaan lisää lämpöä, löydät ne täältä.

Olemme kehittäneet ja luoneet alusvaatteita miehille yli 30 vuoden ajan. Tarjoamme laadukkaita alushousuja, joissa on innovatiivinen design ja jotka on valmistettu kestävistä materiaaleista.

Sinulle sopiva alushousumalli riippuu vartalon muodosta ja käyttötarkoituksesta. Boksereista on saatavana eri malleja aina pehmeistä joustavista alushousuista topattuihin alushousuihin, jotka pitävät sinut lämpimänä. Meillä on myös useita monipakkausalushousuja. Sopivien Salming-alushousujen löytäminen on helppoa.

Jos haluat tietää lisää alusvaatteistamme, voit aina ottaa yhteyttä ammattitaitoiseen asiakaspalveluumme tai lukea lisää tuotekuvauksista.