Tarina | Swegmark Of Sweden
Toimitusaika: 5-7 päivää | Ilmainen toimitus yli 59,90 tilauksiin

TARINA
Olet ollut mielessämme jo vuodesta 1937…

Ja aiomme pitää sinut edelleenkin mielessä. Sillä siitä lähtien, kun Harry Swegmark perusti nykyisen Swegmark of Swedenin, tavoitteemme on ollut valmistaa juuri sinulle sopivat rintaliivit. Olemme ylpeitä osaamisestamme ja erityisesti käsityötaidostamme, joka ei aina näy ulkopuolelle, mutta jolla on todellakin vaikutusta. Se saa meidät jatkuvasti kehittämään ja parantamaan toimintaamme ja luomaan uutta. Suunnittelijoiden ideat hahmottuivat suunnittelupöydällä, sen jälkeen kokeneet kaavasuunnittelijat ja koeompelijat jatkavat. He kaikki työskentelevät Boråsissa, jossa meillä on myös toimisto ja keskusvarasto. Sieltä lähetämme tuotteita päivittäin kaikkialle Eurooppaan.
Mahdollisimman hyvä istuvuus ja mukavuus ovat keskipisteessä. Me suunnittelemme siksi erimallisia alusvaatteita, etenkin laadukkaita ja edullisia rintaliivejä. On itsestään selvää, että liivit tukevat, niissä on erilaisia toimintoja ja ne ovat muodikkaat. Nämä ominaisuudet yhdistetään materiaaleihin, jotka tuntuvat mukavalta ihoa vasten ja joiden valmistuksessa huomioidaan ympäristö ja etiikka. Tämä on meille tärkeää – aivan kuten sinäkin...

Swegmark of Sweden AB on perheomisteinen yritys, joka on osa Swegmark Groupia, johon kuuluvat myös Abecita ja Sia New Rosme.

Harry Swegmark

1937

Harry Swegmark perustaa H. Swegmark Fabriks AB:n.

40-LUKU

Korsettien tuotanto käynnistyy.

50-LUKU

"Splendid"-tuotemerkillä aletaan valmistaa korsetteja. Criss Cross -vyötäröliivistä, jossa on ristikkäin vatsan päällä kaksi pysyvää, hitsattua saumaa, tulee todella suosittu. Harry Swegmarkin pojat, Bengt ja Gösta aloittavat yrityksessä. Suunnittelua opiskellut Bengt lanseeraa ensimmäisen Swegmark-mallistonsa...

60-LUKU

Tekstiiliteollisuus saa käyttöönsä uusia materiaaleja, kuten stretchmateriaalin ja Kuitu K:n (myöhemmin nimeltään Lycra). Swegmark suunnittelee ensimmäiset housuliivinsä. Rintaliivit, joissa on joustavat olkaimet, lanseerataan ensimmäistä kertaa, ja Törebodan uusi tehdas avataan.

70-LUKU

Englannissa rakennetaan uusi tehdas. Swegmarkin ensimmäiset muotoonprässätyt rintaliivit tuodaan markkinoille ja uima-asutuotanto aloitetaan.

80-LUKU

Swegmark hankkii Abecitan korsettiteollisuuden. Urheiluvaatteita aletaan valmistaa.

90-LUKU

Swegmark tekee uudelleenjärjestelyjä keskittyäkseen alusvaatteisiin, ennen kaikkea isojen kokojen rintaliiveihin ja hankkii Riiassa sijaitsevan Sia New Rosme -alusvaateyrityksen. Swegmark on Euroopan ensimmäinen alusvaateyritys, joka on saanut ISO 14001 -ympäristösertifikaatin ja ISO 9001 -laatusertifikaatin.

2000-LUKU

Swegmark saa Reilun kaupan -lisenssin ja Ökotex-sertifikaatin. Tuotanto keskitetään Latviaan, jotta tuotantoajoista saadaan lyhyemmät.

2010-LUKU

Urheiluliivit lanseerataan uuden SWEMARK-tuotemerkin alla.