Ostoehdot | Swegmark Of Sweden
Toimitusaika: 5-7 päivää | Ilmainen toimitus yli 59,90 tilauksiin

Ostoehdot


Alla on tietoa kuluttajien oikeuksista ja velvollisuuksista kuluttajana, kun teet ostoksia verkkokaupassamme.


Hintoja

Hintoihin sisältyy arvonlisävero 24%. Emme vastaa mahdollisista paino; sekä hintavirheistä. Eikä tuotteiden loppuunmyynnistä. Vain Swegmarkista riippumattomat muutokset, kuten arvonlisäveron, valuuttakurssien tai muiden julkisten maksujen muutokset voivat nostaa tuotteiden hintoja. Saat ilmoituksen muutoksista kun tilaat.

Alaikäiset

Underwear Sweden AB ei saa lain mukaan lähettää tilauksia alle 18-vuotiaille henkilöille. Alaikäisillä (alle 18-vuotiailla) on oltava vanhempien suostumus tilata meiltä.

Osto

Teemme yhteistyötä Klarna AB:n kanssa. Klarna Checkout esittää tarjottavat maksuvaihtoehdot. Klarna Checkoutin tällä hetkellä tarjoamat maksuvaihtoehdot ovat lasku, tililuotto, korttimaksu tai suoramaksu pankin kautta.
Lasku on valittu valmiiksi maksuvaihtoehdoksi aina kun se on mahdollista. Laskulla maksaessa sovelletaan Klarnan kulloinkin voimassa olevia laskutusehtoja: tällä hetkellä maksuaika on 14 päivää, muistutusmaksu 6 euroa ja viivästyskorko 24 % sekä kulloinkin voimassaoleva viitekorko. Klarna täyttää PCI DSS-vaatimukset (Payment Card Industry Data Security Standard).
Lisätietoja Klarnasta osoitteessa www.klarna.fi. Jos sinulla on kysyttävää maksustasi, pyydämme sinua ottamaan yhteyttä Klarnaan, joka vastaa kaikesta laskutuksestamme.
Klarna voi myös lähettää laskun uudelleen sinulle joko sähköpostitse tai postitse.
Klarnan asiakaspalvelu https://www.klarna.com/fi/asiakaspalvelu Puhelin: 08 – 120 120 10

Tietosuoja
Annat tilauksen yhteydessä henkilötietoja, kuten nimen, osoitteen, sosiaaliturvatunnuksen, päivämäärän ja puhelinnumeron.
Näistä henkilötiedoista Swegmark käsittelee ainoastaan nimeä, osoitetta, päivämäärää ja puhelinnumeroa. Muita tietoja käsittelee ainoastaan Klarna.
Rekisteröinnin ja tilaamisen yhteydessä hyväksyt, että säilytämme ja käytämme tietojasi toiminnassamme täyttääksemme sinulle antamamme sitoumukset. Underwear Sweden AB ei luovuta henkilötietoja kolmansille osapuolille.
Underwear Sweden AB käsittelee kaikkia henkilötietoja henkilötietolain mukaisesti.
Rekisteröimällä tietosi hyväksyt sen, että Swegmark tallentaa tiedot kampanjarekisteriimme. Swegmark käyttää tietoja parantaakseen palvelujaan.
Underwear Sweden AB jakaa rekisterin muihin Swegmarkin rekistereihin.
Jos haluat poistaa tietosi rekisteristä, ota yhteyttä asiakaspalveluun.
Henkilötietolain mukaisesti sinulla on oikeus kerran vuodessa veloituksetta saada nähdä Underwear Sweden AB AB:n sinusta keräämät henkilötiedot.
Toimita kirjallinen pyyntö osoitteeseen: Underwear Sweden AB, Box 281, 501 13 Borås Sverige.
Jos rekisteröitymistiedot ovat virheelliset, sinulla on oikeus oikaista ne.

Toimitus
Lähetämme kaikki vakiotoimitukset postitse. Ilmainen kuljetus koskee yli 59,9 euron ostoksia, alle 59,9 euron tilaukseen lisätään 3,9 euron toimitusmaksu. Tilauksen tekemisen jälkeen paketti toimitetaan 5–7 työpäivän kuluessa. Mahdollisista viivästyksistä ilmoitetaan, jolloin tilaajalla on oikeus perua tilaus. Jos kyseessä on ilmainen toimitus, se toimitetaan ainoastaan postitse.


Toimitukset
Kaikki toimitukset tehdään postitse kirjeenä tai pakettina. Postin kautta lähetetty kirje jaetaan postilaatikkoosi ja postipaketti tulee noutaa postin noutopisteestä. Saat tekstiviestin heti, kun paketti lähtee varastostamme. Jos Posti kuljettaa pakettisi, saat myös tiedon noutopaikasta tekstiviestillä.

Tilaus toimitetaan postilaatikkoosi tai lähimpään noutopisteeseen 5–7 arkipäivän kuluessa tilaamisesta.
Jos tilauksesi viivästyy, otamme sinuun yhteyttä ja ehdotamme uutta toimituspäivämäärää. Silloin sinulla on oikeus perua tilaus. Verkkokaupassa tehdyt hinnanalennukset ja -korotukset eivät vaikuta tilauksiin, jotka on jo lähetetty varastostamme. Paketti säilytetään noin 14 päivää sen jälkeen, kun se on saapunut noutopisteeseen. Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä Postiin.
Toimitamme paketteja vain Ruotsin sisällä.
Pidätämme oikeuden veloittaa kaikista lunastamattomista paketeista palautus- ja käsittelykustannukset (tällä hetkellä 20 euroa).
Paketti säilytetään noin 14 päivää sen jälkeen, kun se on saapunut noutopisteeseen. Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä Postiin.
Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Peruuttamisoikeus ja palautukset
Suomen lainsäädännön mukaan sinulla on oikeus perua ostoksesi ja palauttaa tuotteet 14 päivän kuluessa siitä, kun olet vastaanottanut tuotteet.
Asiakkaana sinulla on oikeus avata pakkaus veloituksetta ja tarkistaa tuotteen toimivuus.
Hyväksymme rintaliivien palautuksen, mutta housuliivejä, alushousuja tai bodyjä ei voi palauttaa kokeilemisen jälkeen.
Muutoin sovellamme seuraavia ehtoja: Kun teet palautuksen, maksat itse palautusmaksun.
Palautuksen yhteydessä olet vastuussa kuljetusriskistä, eli olet vastuussa tuotteista siihen asti, kun kuljetusyhtiö (esim. Posti) on ne luovuttanut meille.
Jos olemme lähettäneet väärän tuotteen, olemme tietysti vastuussa kaikista palauttamiseen liittyvistä kustannuksista.
Jos palautus on hyväksytty, koko tilauksen summa mukaan lukien toimituskulut palautetaan tilaajalle, jos koko tilaus palautetaan. Muussa tapauksessa palautetaan ainoastaan yksittäisen palautettavan tuotteen hinta. Palautusmaksu tapahtuu Klarnan kautta ja enintään 30 päivän kuluessa palautuksen vastaanottamisesta.